L’ICS Camp de Tarragona dóna 15 ordinadors i material d’hoteleria a una associació del Senegal 2

Aquesta associació ajuda al poble senegalès des de 2017 i el seu objectiu és donar suport als habitants, principalment a la població de risc i ancians.

L’ICS Camp de Tarragona ha donat, avui dilluns 2 de març, a l’associació Fatick Du Futur del Senegal, 15 ordinadors portàtils marca Toshiba i HP i material d’hoteleria (roba d’uniformitat, mantes i calçat).

El cap de tecnologies de la informació, Jordi Moix, l’enginyer informàtic, Diego Gil, i la cap de la Unitat d’Hoteleria, Ana Herrero, acompanyada per personal del servei, han fet la donació al president de l’associació Fatick Du Futur, Dome Medoune Mbolup.

Aquesta associació ajuda al poble senegalès des de 2017 i el seu objectiu és donar suport als habitants, principalment a la població de risc i ancians, sol·licitant col·laboració a les institucions sanitàries amb material en desús o obsolet, ja sigui mobiliari, ordinadors, material quirúrgic, d’hoteleria, etc. http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply