L’assistència pediàtrica dels Equips d’Atenció Primària de Reus se centralitza al CAP Llibertat

Les mesures  es posaran en marxa a partir del pròxim dilluns, 23 de març

En compliment de les mesures de prevenció indicades per les autoritats sanitàries, i donada l’evolució d’afectació del coronavirus, L’ICS Camp de Tarragona i la Regió Sanitària de Tarragona decideixen que, a partir del pròxim dilluns 23 de març de 2020, l’assistència pediàtrica dels Equips d’Atenció Primària de Reus de l’Institut Català de la Salut (Sant Pere, Llibertat i Horts de Miró) se centralitzarà en el CAP Llibertat.

D’altra banda, l’assistència als adults dels equips Sant Pere i Llibertat s’atendran al CAP Sant Pere de Reus. Horts de Miró seguirà atenent als seus usuaris adults. En referència a l’atenció urgent del CUAP Sant Pere de Reus, no hi haurà canvis en aquest sentit.

L’ICS Camp de Tarragona i la Regió Sanitària de Tarragona volem agrair a tots els ciutadans i ciutadanes la seva col·laboració i el seu compromís amb la seva salut i la de tots. http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply