Sant Jordi porta solidaritat a l’HJ23, el Sociosanitari Francolí i el CAP Tarraco

Ahir  dijous 23 d’abril, l’Ajuntament de la Pobla de  Mafumet, amb la col·laboració de la Policia Local, van portar roses per celebrar la Diada de Sant Jordi amb als professionals de l’Hospital Joan XXIII, el Sociosanitari Francolí i la Guàrdia Urbana va portar roses pel CAP Tarraco. També van portar roses els membres del Club Excursionista Trial Tarraco que, mitjançant la campanya de captació de fons #rosesisomriures, van comprar roses per obsequiar els nostres professionals.

 

A més, el personal de l´àrea de materno-infantil i pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII, va omplir de roses  l’entrada del recinte sanitari i l’àrea de pediatria. Centenars de roses de paper van felicitar  als Jordis i a les  Jordines del Centre i volen rendir un gran homenatge a tots els seus pacients, recordant especialment els que malauradament ens han deixat aquests dies. I a la vegada volen ser també, un reconeixement a l’esforç de tot el col·lectiu de treballadores –metges, metgesses, infermers, infermeres, auxiliars, administratius, tècnics manteniment, cuina, bugaderia i  personal de neteja- que dia a dia estan a primera línia per tal de garantir el dret a la vida dels ciutadans, combatent i minimitzant al màxim els efectes de la pandèmia del COVID-19.

 

Altres accions solidàries que van tenir lloc ahir, per exemple, un zelador de la UCI va escriure un poema i el va recitar a les xarxes socials. Els voluntaris i voluntàries de l’Associació Tàrraco Salut @tarraco_salut van confecciona roses pels malalts ingressats a l’@hjoan23. A més, van arribar les mascaretes que va donar  el Consorci d’Aigües de Tarragona. 1.500 unitats.

   

Drac de Sant Jordi del Centre Penitenciari Mas Enric

Els alumnes d’Arts Plàstiques del centre penitenciari Mas Enric, dirigits per la monitora  Olga Esquinas, van realitzar un Drac de Sant Jordi i el van dedicar als professionals sanitaris. “Enguany tenim clar qui són els Sants Jordis i contra quin drac estem lluitant”, va ser el missatge que ens van dedicar des del Centre Penitenciari Mas Enric.

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html