Activitats online del L'EAP de Cornudella i Les Borges pel Dia Mundial de la Higiene de Mans

L’equip d’Atenció Primària de Cornudella i les Borges del Camp se suma al Dia Mundial de la Higiene de Mans amb activitats telemàtiques dirigides als nens i nenes de les escoles del territori.

En motiu del dia 5 de MAIG: DIA MUNDIAL DE LA HIGIENE DE MANS l’EQUIP de Salut Comunitària dels CAP de Cornudella fa unes activitats telemàtiques pels alumnes de les escoles de:: Alforja, Les Borges del Camp, Maspujols, Aleixar, Riudecols, Vilaplana, Cornudella, Poboleda, Ulldemolins, Prades, donat que actualment la Higiene de mans té un paper molt important en la prevenció del contagi del COVID-19.

Activitats:

1.- EXPERIMENT: Pintar les mans amb pintura, posar -les dins una bossa de plàstic amb paperets i veure quants papers s’enganxen a la pintura ( per veure com la brutícia s’enganxa a les nostres mans): demanar a l’alumne que faci una foto o un vídeo.

2.- Buscar una NOTICIA del rentat de mans com a mesura er eviatr el contagi COVID

3.- BRAINSTORMING: demanar què proposen els alumnes per incentivar el rentats de mans als propis nens (veure quin pluja d’idees fan ells mateixos)

4.- VIDEO AVATAR (enllaç adjunt ):  aquest vídeo el va fer l’any passat una infermera del CAP les Borges: que l’escoltin.

https://www.voki.com/site/vokishare?chsm=5223e0a771f593bba755f9548d582f76&mId=3538344&canShare=1

La primera i la quarta activitat serien per tots els nens/es i la segona i tercera serien pels de Cicle Superior.

 

1r Curs: EXPERIMENT: Pintar les mans amb pintura, posar -les dins una bossa de plàstic amb paperets i veure quants papers s’enganxen a la pintura ( per veure com la brutícia s’enganxa a les nostres mans)

Si t’animes envia’ns una foto o un vídeo de l’experiment.

3er Curs: Proposem que sigueu creatius. Imagineu que treballeu en el camp de la publicitat, i us han demanat quina seria la millor manera d’incentivar els nens i nenes a rentar-se les mans.

Com ho podríem fer per a que a cap nen li fes mandra rentar-se les mans?

Com ho podríem fer per a que tots creguessin fermament en la importància d’aquesta senzilla acció?

Com ho podríem fer per a que tots i totes tinguéssim moltes ganes sempre de rentar-nos les mans?

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply