Postals d’homenatge a la professió d’infermeria commemorant el Dia Mundial

Avui 12 de maig celebrem el Dia Internacional de Infermeria, una cita sempre especial i que aquest 2020 pren més rellevància que mai, no només pel context que estem vivint sinó també per commemorar l’Any Internacional de la Infermera i la Llevadora, així com el bicentenari del naixement de Florence Nightingale, considerada la pionera de la infermeria moderna i creadora del primer model conceptual d’infermeria. La vostra feina, vocacional i plena de compromís, ha estat absolutament clau al llarg de la història en l’avenç de la sanitat i els serveis assistencials que gaudim avui en dia.

Des del Gabinet de Comunicació, Relacions institucionals i RSC ICS-GiPSS hem dissenyat algunes postals com a petit homenatge a la vostra incommensurable tasca diària. Les trobareu a continuació i les podeu descarregar, imprimir o difondre a totes aquelles persones que considereu.

A tots els infermers, infermeres, llevadors i llevadores: gràcies per la vostra feina. Heu estat, i sou, vitals i imprescindibles.

  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html