L’ASSIR Tarragona-Valls crea diferents grups de suport online

Grups d’Alletament, de Preparació al Naixement i, properament, grups de Postpart. Es pot trucar a l’ASSIR al telèfon 977 92 04 00.

Des del passat 15 de maig, l’ASSIR Tarragona – ASSIR Valls ha posat en marxa el Grup de Suport a l’Alletament Online, un grup que vol recuperar l’espai setmanal de suport a la lactància, adaptant-se a la situació provocada per la pandèmia per COVID19.l’ASSIR.

Aquest espai, que tindrà lloc un cop a la setmana, està obert a totes aquelles mares lactants de la zona d’acció de l’ASSIR Tarragona (El Morell, Constantí, Salou i Tarragona, Torreforta, Bonavista i Sant Pere i Sant Pau) i l’ASSIR Valls (Valls, Alcover, Montblanc, L’Espluga de Francolí, El Pla de Santa Maria i Vila-rodona) que vulguin connectar-se.

El grup online vol oferir informació propera sobre diferents aspectes de l’alletament, i ser un espai per recolzar i ajudar a resoldre tots els dubtes per aconseguir un alletament eficaç. A més, se segueix oferint el servei diari de recolzament a l’alletament telefònic i per videoconsulta amb la llevadora, existent des de l’inici de la pandèmia, amb el que les usuàries poden accedir trucant a l’ASSIR.

A inicis del mes de  maig també es van engegar els Grups de Preparació al Naixement Online, que s’inicien sobre les 28 setmanes d’embaràs i que van haver de ser cancel·lats degut a la pandèmia.

Properament l’ASSIR iniciarà també el Grup de Postpart en entorn online i el Grup de Preparació al Naixement del primer trimestre, entre les 14-20 setmanes d’embaràs. També s’està treballant la proposta de crear un Grup de Preparació al Naixement per a Mares Joves.

Per a més informació podeu trucar al telèfon  977 92 04 00 http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Deja un comentario