La Unitat de Formació Sanitària Especialitzada organitza un cicle de sessions virtuals de portes obertes per a nous residents

La Unitat de Formació Sanitària Especialitzada d’Atenció Primària i de l’Hospital Joan XXIII ha programat un cicle de trobades virtuals de portes obertes dirigides a futurs i futures residents. El seu objectiu és poder mantenir les sessions informatives habituals a pesar de les limitacions de mobilitat encara vigents i poder donar a conèixer així els detalls de cadascuna de les especialitats mèdiques als possibles nous residents.

Cadascuna de les sessions de portes obertes tindrà una duració aproximada de 40 minuts i comptarà amb el testimoni de residents de cada unitat, els quals no només exposaran la seva experiència personal sinó que també resoldran els dubtes que puguin plantejar els assistents.

Les videoconferències es faran a través de la plataforma Zoom i es programaran durant diversos dies al llarg de les properes setmanes. L’enllaç per accedit a cada sessió s’enviarà a cada participant un cop hagi fet la inscripció.

Es pot accedir al formulari d’inscripció aquí i consultar els horaris de les sessions en el següent requadre: