Llorenç Mairal, nou director de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

Substitueix, per jubilació, a Albert Pons, director del centre sanitari des del mes de juliol de 2016.

Avui dimarts 30 de juny s’ha fet oficial a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona el nomenament de Llorenç Mairal com a nou director del centre sanitari, substituint a Albert Pons, que es jubila el pròxim dilluns 6 de juliol. El Dr. Pons, llicenciat en Medicina i Cirurgia, natural de Lleida i veí de Valls des de fa més de 30 anys, ha estat el director del Joan XXIII des del mes de juliol de 2016.

El director gerent de l’ICS, Dr. Josep Maria Argimon, ha visitat l’Hospital Joan XXIII i, acompanyat pel gerent territorial de l’ICS Camp de Tarragona, Dr.Rafael Gracia, i per la resta del comitè directiu, s’ha reunit amb la Junta de Personal, amb la Junta Clínica, amb la Junta Facultativa i amb la Junta d’Infermeria per comunicar el nomenament

El Dr. Llorenç Mairal, que començarà a exercir com a director del Joan XXIII el pròxim 6 de juliol, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster M.B.A. a ESADE i amb formació en Gestió Hospitalària. A més és especialista en Medicina Nuclear. Llorenç Mairal serveix a l’Hospital Joan XXIII, en departaments de gestió, des de 2005, any que va assumir la coordinació del Servei de gestió assistencial i admissions del centre sanitari, fins el 2008. De 2008 a 2009 va ser nomenat adjunt a la direcció del Joan XXIII, de 2009 a 2011 va ser adjunt a la Gerència Territorial de l’ICS Camp de Tarragona, de 2011 a 2013 va ser adjunt a les Gerències del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i, des de març de 2013, ha estat director mèdic de l’Hospital Joan XXIII i president de la Junta Facultativa.