Hillrom for Humanity dóna a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona 3 grues movilitzadores de pacients i 10 arnesos

La donació s’ha canalitzat mitjançant la Fundació de l’Hospital i forma part, en el marc de la pandèmia de la Covid-19, de les accions solidàries de Hillrom for Humanity amb els hospitals amb què col·labora.

L’empresa americana ha lliurat 3 grues mòbils Golvo™ 9000/LowBase™ que permeten la mobilització de pacients ingressats a la Unitat de Cures Intensives, malgrat estar intubats, de forma que aquesta mobilització permet disminuir l’atrofia muscular de pacients hospitalitzats i sedats.

Segons ha explicat la Dra. Maria Bodí, cap de la UCI de l’Hospital: ‘les grues han estat de gran ajuda per als pacients amb Covid-19 que, a conseqüència de la malaltia, s’han vist també afectats de problemes de debilitat muscular pròpia de l’estada a UCI, la ventilació mecànica i la sedació necessària per tractar la malaltia.’ Les grues permeten fer una mobilització precoç dels pacients hospitalitzats que, per causa de la immobilitat i llargs ingressos, podrien patir atròfia muscular.’

Aquesta mobilització precoç evita una llarga estada a l’UCI i d’hospitalització, i permetent una recuperació al domicili més ràpida i segura.