Programa RECUPERART-19 al Museu d’Art Modern de Tarragona

Des d’aquest divendres 10 de juliol es pot participar al programa RECUPERART-19 al Museu d’Art Modern de Tarragona

El projecte RECUPERART-19 és una iniciativa pionera impulsada per l’Institut Català de la Salut, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i que es basa en oferir als professionals de la Institució una activitat centrada en millorar el seu benestar emocional.

Es tracta d’una activitat totalment gratuïta, anònima i que no requereix cap tipus d’inscripció prèvia. Per participar-hi només cal adreçar-se a qualsevol dels museus participants, 16 a totes les regions sanitàries, i acreditar-se com a professionals sanitaris amb la vostra identificació professional. Allà mateix us entregaran el material necessari per dur a terme l’activitat i una llibreta quadern especialment creada per a l’ocasió.

A Tarragona es pot participar al programa RECUPERART-19 al Museu d’Art Modern de Tarragona (MAMT), que reobre les seves portes al públic aquest divendres 10 de juliol amb les exposicions “Ro Caminal. Resistències vora el mar” i “Marc Quintana. De mites i herois”.

El MAMT es pot visitar en el següent horari:

  • Matí: De dimarts a divendres amb cita prèvia (Tel. 977 235 032 – mamt@dipta.cat).
  • Tarda: De dimarts a dissabte de 13.30 a 20.30h.

El programa RECUPERART-19 se situa en un marc estratègic de l’ICS que explora les aplicacions de les arts en l’àmbit de la salut. La mateixa Organització Mundial de la Salut (OMS), després de revisar-ne l’evidència, conclou que “les arts poden jugar un paper important en la prevenció i el tractament de la malaltia, i en la promoció de la salut durant tot el cicle vital de les persones”.

RECUPERART-19RecuperART-19-ICS .pdf