L’Hotel Salut de Tarragona habilita un espai per a la realització de PCR Covid-19 a contactes estrets asimptomàtics

El dispositiu dóna servei als equips d’atenció primària del Tarragonès, Alt Camp i Conca de Barbera.

L’Hotel Salut  de Tarragona (Hotel SB), ubicat  a la plaça de les Corts Catalanes,  a partir d’aquest dimecres 5 d’agost durà a terme la determinació de la prova PCR Covid-19 a aquelles persones que es determini que són  contactes estretsde casos confirmats.

El nou  dispositiu, que compte amb totes les mesures de seguretat i de protecció,  reforça la tasca de detecció i diagnosi de la Covid-19 que s’està realitzant en els  equips de primària del territori.

Els contactes als quals  se’ls ha de practicar la prova PCR,  són  derivats des dels Equips d’Atenció Primària del Tarragonès, Alt camp i Conca de Barberà de forma programada en horari de 09.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00h.

L’Hotel Salut va obrir  les portes el passat mes d’abril i en l’actualitat acull persones que han tingut  contacte estret amb malats covid-19 que requereixen aïllament i pacients amb simptomatologia lleu que no disposen d’aïllament als seus domicilis.