Dow i la Pobla de Mafumet renoven el seu compromís solidari amb els infants ingressats a l’Hospital Joan XXIII

Com cada any, han acudit al centre hospitalari per portar-hi joguines noves per als nens i nenes que hi passaran la nit de Reis.

Enguany, a mode d’homenatge simbòlic, també s’ha obsequiat els 2.000 professionals sanitaris de l’Hospital per la seva lloable tasca enfront la Covid-19.

Avui dilluns, 4 de gener de 2021, els infants ingressats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona han rebut una visita molt especial, tota vegada que un any més han estat obsequiats amb les joguines solidàries que la Pobla de Mafumet i Dow els han fet arribar.

Ambdós han volgut mantenir aquesta tradició malgrat que, degut al context generat per la Covid-19, aquest Nadal no ha estat possible celebrar el Torneig Dow de futbol base, durant el qual es du a terme l’habitual campanya de recollida solidària de joguines.

Amb tot, l’Ajuntament pobletà i Dow Chemical Tarragona han mantingut viva la il·lusió dels infants ingressats al centre hospitalari i els han fet arribar més de 130 joguines noves. Enguany, a més, la iniciativa també ha incorporat un petit obsequi als 2.000 professionals sanitaris que cada dia ofereixen el millor d’ells mateixos per garantir la bona salut de la població. Per aquest motiu i a mode de reconeixement simbòlic, la Pobla de Mafumet i Dow han lliurat també 2.000 capses de bombons personalitzades amb el missatge “Enguany més que mai, moltes gràcies per cuidar-nos tant i tant bé”.

Rafael Gracia, gerent de l’ICS Camp de Tarragona -del qual depèn la gestió de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, ha estat l’encarregat de rebre la comitiva portadora de les joguines solidàries i dels obsequis als professionals del centre hospitalari.

Aquesta ha estat integrada per representants de Dow, amb Ignasi Cañagueral, director del Complex Industrial de Dow Tarragona; Julia Echevarría, directora del Complex Nord de Dow Tarragona i Josep Boronat, director d’assumptes públics, comunicacions i serveis generals de la companyia; i de la Pobla de Mafumet, amb el seu alcalde, Joan Maria Sardà, al capdavant, qui ha estat acompanyat pels regidors municipals Estefania Serrano, Llorenç Serrahima i Bàrbara Francesch.

Degut al context actual, la comitiva ha lliurat les joguines a la gerència del centre, qui s’encarregarà de distribuir-les entre els joves internats als serveis de l’Hospital Joan XXIII que tracten nens: Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia i la CMA Pediàtrica. Tots ells rebran les joguines que, més enllà de fomentar el propi joc entre els infants, també els suposa un estímul i una bona eina terapèutica, alhora que pedagògica. En aquest sentit, les joguines lliurades avui contribuiran a fer sentir millor els infants ingressats a l’Hospital, així com a viure-hi la seva estada d’una forma menys traumàtica.