L’ICS Camp de Tarragona i GiPSS celebren el Dia Internacional de la Infermeria

L’ICS Camp de Tarragona i GiPSS celebren avui, 12 de maig, el Dia Internacional de la Infermeria amb diverses accions. Enguany el lema del Dia Internacional és “Una veu per liderar. Una visió de futur per a l’atenció de la salut”.

L’ICS Camp de Tarragona i Gestió i Prestació de Serveis de Salut han preparat exposicions virtuals a través de vídeos i fotografies de professionals que es visualitzaran al llarg del dia a les pantalles del centre sanitari i a les palataformes online. Avui 12 de maig, també es fa una campanya de xarxes socials per visualitzar la tasca tan important de la infermeria.

(Vídeo dels professionals d’infermeria de la Gerència Territorial Camp de Tarragona)

A més, el proper dia 19 de maig, a les 15:30, es farà una taula rodona, col·loqui  “online“, amb professionals d’ infermeria dels tres nivells assistencials de la Gerència Territorial, conduïts per la directora de comunicació de l’ICS Camp de Tarragona, Yolanda García.

Els professionals d’infermeria que hi participaran al col·loqui són:

  • Puri Margalef . Infermera Unitat Ictus . Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.
  • Antonia Sanchez Martínez. Infermera cures paliatives Hospital Sociosanitari Francolí.
  • Carme Grau de l’equip Alt Camp Est  Infermera Atenció Primària.
  • Laura Pereda Márquez. TCAI Hospital Sociosanitari Francolí.

L’Institut Català de la Salut, de forma genèrica, també celebra el Dia Internacional de la Infermeria i, enguany, vol reflexionar sobre l’impacte de la COVID-19 en el sistema de salut sota el lema “Infermeres: una veu per liderar. Una visió de futur per a l’atenció de salut”. Aquesta setmana seguirem les professionals d’infermeria i noves #ICSfluencers Ana Reñé, referent de vacunes de l’ICS i Clàudia Ausió, referent de vacunes del CAP Montilivi de Girona per fer que la veu de la infermeria s’escolti, per difondre la importància de la seva professió i posar en valor com aquesta contribueix a la salut de les persones.

DiaMundialInfermeria1205212 DiaMundialInfermeria1205213 DiaMundialInfermeria120521

L’esdeveniment, que se celebra cada any, té com a objectiu de commemorar el naixement de la infermera britànica Florence Nightingale, considerada la mare de la infermeria moderna per les seves aportacions en l’àmbit de les cures i crear el primer model conceptual. En aquesta mateixa línia, a partir del dia 10 de maig comença també la campanya a les xarxes socials #lideratgeinfermer. Aquesta busca que el personal sanitari i la ciutadania mencioni a altres professionals o projectes que siguin exemple de lideratge dins del col·lectiu d’infermeria. La campanya estarà activa en els perfils de Twitter, Facebook i Instagram.

Segueix les històries dels #ICSfluencers i comparteix la seva experiència durant tota la setmana a través del web de l’ICS i les xarxes socials, amb les etiquetes #ICSfluencers i #lideratgeinfermer o entra als comptes de l’ICS a:

– Twitter: https://twitter.com/icscat

– Facebook: https://www.facebook.com/icscat

– Instagram: https://www.instagram.com/icscatalunya/

– Linkedin: https://www.linkedin.com/company/institut-catala-de-la-salut/

YouTube: https://www.youtube.com/user/icscat

DiaMundialInfermeria1205216  DiaMundialInfermeria1205214 DiaMundialInfermeria1205215

Què és per a tu el #lideratgeinfermer?

Amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria, l’ICS llança la campanya #lideratgeinfermer, una iniciativa a través de les xarxes socials en què s’anima al personal sanitari i a la ciutadania perquè recomanin a persones i projectes que visibilitzin el lideratge d’aquest col·lectiu.

El pròxim 12 de maig és el Dia Internacional de la Infermeria i, enguany, vol reflexionar sobre l’impacte de la COVID-19 en el sistema de salut sota el lema escollit pel Consell Internacional d’Infermeria (ICN) “Infermeres: una veu per liderar. Una visió de futur per a l’atenció de salut”. En aquesta mateixa línia, la campanya de #lideratgeinfermer busca visibilitzar professionals i/o alguns dels seus projectes que siguin referents quant a lideratge infermer.

El tret de sortida de l’acció serà el dilluns dia 10 de maig i estarà activa durant tota la setmana. Per a participar només cal comentar amb l’etiqueta #lideratgeinfermer un exemple de què és per a tu el lideratge infermer o quines persones són líders infermers i compartir-ho a través de les diferents xarxes socials.

– Twitter: https://twitter.com/icscat

– Facebook: https://www.facebook.com/icscat

– Instagram: https://www.instagram.com/icscatalunya/

– Linkedin: https://www.linkedin.com/company/institut-catala-de-la-salut/

DiaMundialInfermeria1205217  DiaMundialInfermeria1205219  DiaMundialInfermeria1205218