La Unitat Docent Multiprofessionals d’Atenció Familiar i Comunitària celebra el comiat dels residents

Han acabat la seva residència 21 estudiants, 18 de medicina familiar i comunitària i 3 d’infermeria familiar i comunitària.

Avui dijous 20 de maig s’ha fet l’acte de comiat dels residents de l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària i d’Infermeria Familiar i Comunitària. Avui acaben 21 estudiants (18 de medicina i 3 d’infermeria) que han fet la residència als Equips d’Atenció Primària de Salou, Torreforta, Reus (CAP Sant Pere i CAP Llibertat) i Valls. L’acte s’ha pogut seguir virtualment.

L’acte ha comptat amb la presència de la coordinadora de la Unitat Docent Multiprofessional de Medicina Familiar i Comunitària, Dra. Cruzma Fuentes, el director d’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona, Dr. Daniel Ferrer-Vidal, i la directora de cures d’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona, María del Puy Muniain, la coordinadora d’Infermeria de la Unitat Docent, Cristina Illarramendi, i el coordinador de Formació i Recerca de l’ICS Camp de Tarragona, Dr. Francisco Martín.

Els directius han agraït als residents per escollir l’ICS Camp de Tarragona per a la seva formació i també la seva tasca durant aquests anys, especialment en un any tan complicat com el que hem viscut, que ha estat mot dur però de molt aprenentatge. A més, els han encoratjat a no perdre l’essència de la professió i tenir temps de reflexió també quan arribin els moments difícils.