Les creadores de ‘Núvol de Lletres’ visiten les UCI Neonatal i Pediàtrica de l’Hospital Joan XXIII

Aquest projecte de mecenatge, liderat per Bea Osuna, crea lletres i pinces per penjar als llits bressol dels nadons ingressats als hospitals catalans.

“Núvol de Lletres” és un projecte de mecenatge en què un grup nombrós de persones voluntàries, a través del taller Atelier 1886, liderat per Bea Osuna, creadora del “Núvol de Lletres”, cusen lletres de teles de colors per penjar als llitets dels nadons ingressats als hospitals catalans. Avui dimecres, 9 de juny, la Bea, acompanyada per una alumna seva, l’Estefania Vivanco, han visitat l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i han entregat més lletres i pinces decorades.

Aquest any, durant el mes d’abril, l’especialista en pediatria i coordinadora de les UCI Neonatal i Pediàtrica, Dra. Mar Albujar, es va posar en contacte amb la Bea Osuna, i van portar la primera remesa de lletres i pinces que es van penjar als llits dels nadons ingressats. El Miquel, fill de la Mireia i la Maria, va ser el primer nadó de Catalunya que va “veure” penjat el seu nom al bressol, fet per Núvol de lletres.

El Miquel va néixer el 22 de març d’aquest any 2021, amb 925 grams de pes. De seguida va passar a la incubadora de l’UCI Neonatal del Joan XXIII. Avui, 9 de juny, té un pes de 2,260 kilograms i és, precisament, el dia que havia de néixer. Ell i les seves mares, Mireia i Maria, han rebut, molt emocionades, la visita de les creadores del “Núvol de Lletres”. Està previst que a finals del mes de juny o principis de juliol, el Miquel sigui donat d’alta de l’hospital.

En taller de costura de Núvol de lletres hi participen moltes persones d’arreu de la província de Tarragona, de forma totalment altruista, que comprenen edats des de 7 anys fins a més grans de vuitanta. El taller compta també amb la col·laboració de botigues que fan donació de teles per cosir les lletres. A “Núvol de Lletres” també és important la feina de la Cristina Callau, creadora del logotip del taller i de la cartelleria amb què fan promoció de la seva activitat. Actualment, el projecte comença a estendre’s pel territori i fins i tot persones de la província de Barcelona comencen a participar-hi.