L’Hospital Universitari Joan XXIII acull una exposició de banderes sobre la pandèmia

L’exposició “De Tarragona fem bandera”, és un projecte d’arts visuals en què dotze artistes locals han creat obres relatives a la situació excepcional de pandèmia que estem vivint.

Fins el 19 de juliol l’Hospital Universitari Joan XXIII acull al seu vestíbul l’exposició “De Tarragona fem bandera”, un projecte d’arts visuals en què dotze artistes locals han creat obres relatives a la situació excepcional de pandèmia. Les obres busquen compartir relats sobre com estem afrontant la pandèmia i fer arribar missatges d’apoderament a la ciutadania. Les obres destaquen diferents llenguatges visuals com la il·lustració, la pintura, el disseny gràfic i la costura.

En concret, s’exposen sis de les dotze obres úniques i un roll-up explicatiu del projecte. És una exposició itinerant per diversos equipaments i espais públics d’interès, com els mercats de la ciutat (Mercat de Torreforta i Mercat Central), l’Antiga Audiència, i actualment, l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els artistes que participen al projecte són persones vinculades a la ciutat de Tarragona: Anduluplandu, Arnau Casanoves, Chema Peral, Clara Modurell, Dario Cabacho, Gabriela Basin, Inés Borrás, Mar Sendra, Marc Volpini, Marta Roigé, Núria Rubio i Roger Semat.

Aquesta és una iniciativa de l’empresa cooperativa tarragonina Combinats, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, en el marc dels ajuts extraordinaris culturals per la Covid-19.