L’ICS Camp de Tarragona dóna 7 ordinadors, 1 ecocardiògraf i material d’hoteleria divers a l’Associació Fatick Du Futur del Senegal

L’entitat senegalesa actua des del 2017 amb l’objectiu de donar suport als habitants, principalment a la població de risc i ancians.

L’ICS Camp de Tarragona ha donat, avui dilluns 28 de juny, a l’associació Fatick Du Futur del Senegal, un ecocardiògraf, set  ordinadors portàtils i divers material d’hoteleria (roba d’uniformitat, mantes i calçat).

La coordinadora del Servei d’Electromedicina de l’Hospital Universitari Joan XXIII, Bárbara López de Zamora, i el tècnic d’Electromedicina, Iván Carrique, han fet la donació de l’ecocardiògraf al president de l’associació Fatick Du Futur, Dome Medoune Mbolup, que ha mostrat el seu “agraïment a l’Hospital Joan XXIII per la col·laboració que realitza de forma periòdica per ajudar al poble del Senegal”.

Aquesta associació ajuda al poble senegalès des del 2017 i el seu objectiu és donar suport als habitants, principalment a la població de risc i ancians, sol·licitant col·laboració a les institucions sanitàries amb material en desús per renovació de l’actual, en bon estat, ja sigui mobiliari, ordinadors, material quirúrgic, d’hoteleria, etc.