L’Ajuntament de Cambrils lliura la Medalla d’Honor i sis distincions honorífiques

L’Ajuntament de Cambrils va lliurar ahir dijous 15 de juliol la Medalla d’Honor a l’exalcalde Josep Maria Panicello Hernández, i Mencions Honorífiques als Germans de les Escoles Cristianes La Salle, al sector sanitari i els centres de referència a Cambrils (l’Hospital Lleuger Doctor Antoni de Gimbernat de Cambrils, l’Hospital Sant Joan de Reus i l’Hospital Joan XXIII de Tarragona), a Albert Puig,  Cristí Savall Berenguer i Antoni Domènech Font, i ha reconegut a títol pòstum a Neus Bosquet Pujol, i Joan Pastó Planas.

L’acte institucional, presidit per l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, es va celebrar a la Sala de Plens amb un format molt restringit i amb totes les mesures de seguretat per la situació sanitària. El lliurament es va transmetre en directe per Ràdio Cambrils i les xarxes socials de l’Ajuntament per a les persones que no hi ha van poder accedir presencialment per les restriccions d’aforament. La gravació es pot recuperar al Canal de Youtube de l’Ajuntament des d’aquest enllaç https://www.youtube.com/watch?v=StQMuxblaNA.

La primera menció honorífica va ser pel sector sanitari, i especialment els centres de referència a Cambrils, per l’esforç, la dedicació, la implicació, la professionalitat, la humanitat i el compromís en la lluita contra la pandèmia. Van recollir la distinció la doctora Lídia Rios Vallès, en representació de l’Hospital Lleuger Dr. Antoni de Gimbernat de Cambrils; el doctor Salvador Sarrà Moretó, en representació de l’Hospital Sant Joan de Reus, i la doctora Rosaura Reig Puigbertran, en representació de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Finalment, la violoncel·lista cambrilenca Àngela Guillen Lara, exalumna de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, ha interpretat “El cant dels ocells” de Pau Casals i “Le Cygne” de Camilles Saint-Saëns.