L’ICS Camp de Tarragona rep 75 residents per a l’Hospital Joan XXIII i l’Atenció Primària

L’Hospital Universitari Joan XXIII incorpora 33 MIR, 4 EIR (residents d’Infermeria) i 2 FIR (residents de Farmàcia), i l’Atenció Primària rep 24 MIR i 12 EIR.

L’ICS Camp de Tarragona ha donat la benvinguda, avui dimarts 20 de juliol, a tots els residents que s’incorporen per realitzar la seva formació a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i a l’Atenció Primària del Camp de Tarragona. L’Hospital Joan XXIII incorpora 39 residents: 33 MIR, 4 EIR i 2 FIR, i l’Atenció Primària rep 36 residents: 24 MIR i 12 EIR, que faran la seva formació distribuïts en 4 hospitals (Hospital Joan XXIII, Hospital Santa Tecla, Hospital Pius de Valls i Hospital de Sant Joan de Reus) i 9 equips d’Atenció Primària (Torreforta, Jaume I, Sant Salvador, Salou, Valls, Reus 1 i Reus 2 (CAP Sant Pere), Reus 3 (CAP Llibertat) i Reus 4 (CAP Horts de Miró)).

El cap d’estudis de Formació Sanitària Especialitzada de l’Hospital Universitari Joan XXIII, Dr. Cristóbal Añez, i la cap d’estudis de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària, Dra. Cruzma Fuentes, han realitzat una connexió en línia, a causa de la situació actual de la pandèmia. En aquesta connexió també s’han incorporat el gerent territorial de l’ICS Camp de Tarragona, Dr. Rafael Gracia, la directora mèdica de l’Hospital Universitari Joan XXIII, Dra. Rosaura Reig, la directora assistencial d’Atenció Primària, Dra. Olga Ochoa i la directora d’Infermeria de l’AP, Sra. Maria del Puy Munian. Posteriorment han començat la formació en línia.

Els 39 nous residents de les diferents especialitats hospitalàries es reparteixen de la següent manera: Anàlisis clínics (1), Farmàcia (1), al·lergologia (1), anatomia patològica (1), anestesiologia i reanimació (3), angiologia i cirurgia vascular (1), aparell digestiu (1), cardiologia (2), cirurgia general i de l’aparell digestiu (1), cirurgia ortopèdica i traumatologia (2), dermatologia mèdic-quirúrgica i venereologia (1), Endocrinologia i Nutrició (1) infermeria obstetroginecològica (4), hematologia i hemoteràpia (1), medicina física i rehabilitació (1), medicina intensiva (3), medicina interna (3), nefrologia (1), obstetrícia i ginecologia (2), oftalmologia (1), otorinolaringologia (1), pediatria i àrees específiques (4), radiodiagnòstic (1) i urologia (1).