L’Hospital Joan XXIII fa xerrades sobre l’atenció al part

Les llevadores de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona organitzen xerrades sobre l’atenció al part, durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre, en dies determinats en horari de 19 a 20 hores.

Durant aquestes xerrades les llevadores parlen sobre circuits d’ingrés, d’alta i de coordinació amb l’assistència primària, material necessari per a l’ingrés de part (panereta), tràmits administratius i d’inscripció del nadó al Registre Civil, fomentar la lactància materna i donació de sang de cordó umbilical.

Les persones interessades es poden inscriure a: xerrada.hj23.ics@gencat.cat

Cal posar non i cognoms, adreça electrònica i telèfon. Màxim 2 persones per inscripció. Aforament limitat per mantenir les mesures de seguretat COVID19.