L’Equip de San Salvador celebra amb els usuaris el Dia Mundial de la Salut Mental

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) va declarar el dia 10 d’octubre com el Dia Mundial de la Salut Mental. El tema d’aquest any és #LaSaludMentalImporta. Salut Mental en un mon desigual i fa especial atenció en la Salut Mental com un problema social, així como en l‘increment de patologia ansiosa i depressiva en relació a la Covid-19.

Al CAP Sant Salvador, amb la finalitat d’informar i conscienciar als usuaris i als professionals, l’equip de Salut Comunitària, liderat per la Infermera Mercè Gasull, va posar el passat divendres, 7 d’octubre, un estand a la entrada del centre sanitari, amb l’ajut dels estudiants d’infermeria en pràctiques, on es van entregar tríptics informatius sobre ansietat, depressió, insomni i estils de vida saludable. Els temes que més van interessar als usuaris van ser l’insomni i les tècniques de relaxació.