IQVIA Healthcare distingeix l’Hospital Universitari Joan XXIII en els premis TOP 20

L’Hospital  Universitari Joan XXIII ha estat premiat en la categoria de Gestió Hospitalària Global.

L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha estat reconegut en la categoria Gestió Hospitalària Global dels premis Hospitals TOP 20 d’enguany, en un acte celebrat a Madrid, el dilluns 22 de novembre. L’hospital també estava nominat en la categoria de l’Àrea de la dona.

En representació de l’Hospital Universitari Joan XXIII han recollit el guardó la Dra. Miriam de la Flor, cap del Servei de Ginecologia i Obstetrícia, i la Sra. Paquita Duran, cap de llevadores.

Els premis Hospitals TOP 20 formen part d’un programa d’avaluació d’hospitals basat en indicadors objectius obtinguts a partir de les dades que es registren habitualment. Els guardons els entrega la companyia de serveis d’informació sanitària IQVIA.

Aquests reconeixements suposen una distinció rellevant tant per al propi centre com per a tots els seus professionals i avalen el compromís de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona en la millora contínua de la qualitat, la seguretat del pacient i la gestió eficient.