Els infants ingressats al Servei de Pediatria de l’Hospital Joan XXIII reben les capses màgiques del Parc Central

Aquestes capses contenen material per poder escriure les cartes als Reis Mags d’Orient.

A més, el 23 de desembre, els nens i nenes podran parlar per videotrucada amb el Pare Noel.

El Parc Central ha creat unes capses màgiques que contenen llapis de colors, dolços, i un paper de carta i un llapis molt especials que s’han entregat avui, divendres 17 de desembre de 2021, als infants ingressats a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. El gerent del Parc Central, Antoni Renom, ha lliurat les capses a la directora mèdica de l’Hospital Joan XXIII, Ione Montalvo, i a l’equip de Pediatria del centre sanitari. Amb aquests materials els nens i nenes podran escriure cartes, on demanin les joguines que volen i expressin els seus desitjos, i enviar-les als Reis Mags d’Orient.

Però la sorpresa no acaba aquí; el Parc Central ha creat un circuit especial perquè el Pare Noel pugui fer videotrucades als nens i nenes ingressats a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, per superar la complexitat d’unes festes nadalenques emmarcades per segon any consecutiu en una nova onada de pandèmia de la COVID-19. A través de l’aplicació WhatsApp, els infants ingressats podran connectar-se amb el Pare Noel, que s’interessarà pel seu estat de salut i tindrà una conversa màgica amb els més petits. Aquestes videotrucades tindran lloc al llarg del dia 23 de desembre.