El Nàstic entrega a l’HJ23 el premi solidari de la Federació Catalana de Futbol

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va entregar al director d’Infermeria de l’Hospital Joan XXIII, Jesús Esteve, ahir diumenge, abans del partit que el Nàstic jugava contra el Llagostera, el premi que la Fundació de la Federació Catalana de Futbol va entregar al club esportiu per la iniciativa portada a terme entre les dues institucions “Les bates més fortes”. Una iniciativa pensada per als nens i nenes ingressats a l’Hospital Joan XXIII. Aquestes bates són samarretes oficials del Nàstic que, gràcies a la col·laboració de les cosidores de la Unitat d’Hoteleria de l’Hospital, es van convertir en bates hospitalàries. Amb elles, els més menuts gaudeixen d’una estada hospitalària més satisfactòria i entretinguda, sentint-se una mica menys pacients. Teniu més informació sobre el dia que el Nàstic va entregar les bates a l’Hospital Joan XXIII en aquest enllaç.

Premi de la Fundació de la FCF

El passat mes de febrer, el Nàstic va rebre el premi de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol a la cinquena edició dels Premis Solidaris. El president Josep Maria Andreu va rebre el premi ‘Club/Persona club’ de mans de la directora del Centre d’Institucions de Caixabank Barcelona, Patrícia Trillo. En aquesta edició s’ha reconegut les iniciatives i activitats que fomenten la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà del terreny de joc. A més del Gimnàstic de Tarragona, també s’ha premiat a d’altres 20 esportistes, entitats i/o persones vinculades amb el futbol català.

La campanya ‘Les Bates Més Fortes’ va ser una iniciativa de la Revista Panenka, compartida amb els clubs de futbol, i que el Gimnàstic de Tarragona va engegar ràpidament fa més de dues temporades. El passat 19 de febrer de 2020, jugadors del primer equip i membres del Consell d’Administració, encapçalat pel president Josep Maria Andreu, van fer entrega de les bates del Nàstic a les nenes i nens hospitalitzats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.