L’ICS Camp de Tarragona celebra la Jornada de Portes Obertes per als futurs residents a l’Hospital Universitari Joan XXIII de manera presencial

Durant la jornada els residents fan visites guiades al centre hospitalari i els coordinadors de les Unitats Docents poden aclarir tots els dubtes per intentar ajudar als estudiants en la seva elecció d’especialitat.

Avui dimarts, 22 de març, l’ICS Camp de Tarragona organitza, presencialment, després de dos anys, la Jornada de Portes Obertes 2022 per als futurs residents. L’Hospital Joan XXIII i l’Atenció Primària obren els seus Serveis i Unitats a tots aquells futurs residents per conèixer, in situ, les instal·lacions, els tutors i les Unitats Docents. Durant la jornada els residents poden fer visites guiades al centre hospitalari i els coordinadors de les Unitats Docents  poden aclarir tots els dubtes per intentar ajudar als estudiants en la seva elecció de la plaça de Formació Sanitària Especialitzada (FSE).

A primera hora d’avui, la directora mèdica de l’Hospital Universitari Joan XXIII, Dra. Ione Montalvo, acompanyada pel director d’Infermeria, Sr. Jesús Esteve, el cap d’estudis de la FSE de l’Hospital Joan XXIII, Dr. Cristóbal Añez, i la cap d’estudis de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària, Dra. Cruzma Fuentes, han donat la benvinguda als estudiants i els han explicat, de forma sintetitzada, l’activitat assistencial i de formació i els recursos disponibles per a la seva Formació Sanitària Especialitzada. Després, els futurs residents han visitat les diferents especialitats de l’Hospital i de l’Atenció Primària, en funció de les seves inquietuds per a l’elecció final com a residents d’especialitat.

Especialitats amb places per a residents

Medicina Familiar i Comunitària, Al·lergologia, Anàlisis Clíniques, Anatomia Patològica, Anestèsia i Reanimació, Angiologia i Cirurgia Vascular, Aparell Digestiu, Cardiologia, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Dermatologia Medicoquirúrgica i Venereologia, Endocrinologia i Nutrició, Farmàcia Hospitalària, Hematologia i Hemoteràpia, Infermeria Obstètrica i Ginecològica, Infermeria d´Atenció Familiar i Comunitària, Infermeria Pediàtrica, Medicina Familiar i Comunitària, Medicina Física i Rehabilitació, Medicina Intensiva, Medicina Interna, Nefrologia, Neurologia, Obstetrícia i Ginecologia, Oftalmologia, Otorinolaringologia, Pediatria i Àrees Específiques, Radiodiagnòstic i Urologia.

JornadaPortesObertesResidents22MFiC2  JornadaPortesObertesResidents22MFiC

El pròxim 31 de març comencen les videoconferències en línia per a que els estudiants puguin connectar-se amb els tutors de les diferents especialitats. Podeu veure el calendari de videoconferències.

CornogramaVideoconferencies2022

JornadaPortesObertesResidents22HJ232