L’IDIAPJGol i l’ICS lliuren els Ajuts a la Recerca en Atenció Primària

L’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAPJGol) i l’Institut Català de la Salut (ICS) han lliurat avui, dimecres 20 d’abril, els ajuts a la recerca en atenció primària amb l’objectiu de donar suport a la recerca dels professionals del primer nivell assistencial. L’ICS Camp de Tarragona ha assolit els següents ajuts:

  • Lliurament del 18è Ajuts a l’impuls d’Estratègies de Recerca a l’Atenció Primària mitjançant la intensificació d’investigadors per a la investigadora Ana Moragas, pel seu projecte “Millora en l’çus d’antibiòtics per a les infeccions del tracte urinari en atenció primària”.
  • Lliurament del 18è Ajuts a l’impuls d’Estratègies de Recerca a l’Atenció Primària mitjançant la intensificació d’investigadors per a la investigadora Cinta de Diego, pel seu projecte del grup EPIVAC “Malalties infeccioses de l’aparell respiratori susceptibles de vacunació”.
  • Lliurament 22a Beca ICS per a la Capacitació en Investigació i Realització del Doctorat a l’Atenció Primària per a la investigadora Darinka Savic, per la seva tesi “Utilidad y rendimiento de la detección de alteracions espirométricas, mediatne una aplicación móvil, en fumadores asintomáticos”.
  • Lliurament d’Ajut a Projectes de Recerca en Atenció Primària de Salut per a l’investigador Albert del Pozo pel seu treball “Impacte de la COVID-19 en la funció pulmonar dels pacients amb MPOC”.