Mans Unides i l’escriptor Antoni Argent porten llibres als infants ingressats a l’HJ23

Avui divendres 22 d’abril ha visitat l’Hospital Joan XXIII l’associació Mans Unides, que ha portat llibres pels infants ingressats a l’Hospital Joan XXIII per celebrar la Diada de Sant Jordi. A més, l’escriptor Antoni Argent Ballús també ha enviat edicions del seu llibre “En Tomàs i el pou d’aigua” pels infants ingressats. Mans Unides té una col·lecció de contes infantils que tracten sobre valors com la solidaritat, la igualtat o la generositat.

D’altra banda, dos professors, l’Antoni Argent i la Núria Ramon, que dediquen moltes hores a portar la lectura de forma gratuïta a diversos col·lectius, lideren el projecte “Per Sant Jordi, cap infant hospitalitzat sense conte”, que consisteix a portar exemplars a més de 30 hospitals de Catalunya que disposen de servei de pediatria.

Mans_Unides  Mans_Unides_Pediatria

LLibre_Antoni_Argent  LLibre_Antoni_Argent3  Mans_Unides_Pediatria3

LLibre_Antoni_Argent2  Mans_Unides_Pediatria2