L’Hospital Joan XXIII inicia les obres d’adequació del vestíbul per millorar l’accessibilitat al centre sanitari

El conjunt d’actuacions es realitzarà en dues fases per garantir la correcta accessibilitat mentre s’executen obres. La durada prevista dels treballs serà de dos mesos.

Aquest dimecres, 4 maig, comencen els treballs d’adequació del vestíbul de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat al centre sanitari.

La reforma consisteix en la reubicació del punt d’informació, fet que facilitarà el flux de circulació de persones del vestíbul principal cap a l’interior de l’hospital. Simultàniament, s’instal·laran uns nous torns que automatitzaran el control d’accessos a dins del centre. En el pla d’actuacions del projecte, també es preveu la realització un nou accés a la zona d’admissions i un accés directe a la zona de donació del Banc de Sang i Teixits des del vial de vianants , sense la necessitat d’entrar al vestíbul de l’hospital.

El conjunt d’actuacions es realitzarà en dues fases per garantir la correcta accessibilitat mentre s’executen obres. La durada prevista dels treballs serà de dos mesos. En el plànol que s’adjunta es mostra la zona sectoritzada de la Fase 1 que serà objecte de l’obra. En els renders s’observa com està previst que quedi el vestíbul principal un cop finalitzats els treballs.