El nou vial d’accés de vehicles a Urgències de l’Hospital Joan XXIII s’obre dimarts 24 de maig

Les actuacions relacionades amb les obres d’adequació per a la construcció del nou Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona continuen amb els treballs que s’estan realitzant a l’àrea d’Urgències i als seus voltants. En aquest sentit, una de les modificacions més notòries per a la ciutadania és la del nou vial d’accés de vehicles al servei d’Urgències.

Els darrers dies s’ha dut a terme les tasques d’adequació, pintura i senyalització de l’actual vial de vianants que desemboca al carrer de Guillem Oliver per on ara també accediran tant els vehicles medicalitzats, com els particulars.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En aquesta intervenció, també s’ha adequat un espai delimitat per als ciutadans que es dirigeixein a peu. Els vehicles de logística i altres de subministrament faran l’entrada i la sortida pel vial tècnic, des del carrer del Doctor Mallafré.

Aquest canvi serà efectiu el dimarts 24 de maig i es tancarà definitivament l’accés que s’ha utilitzat fins ara, també pel carrer de Guillem Oliver, a tocar de l’edifici D. Totes aquestes modificacions estaran correctament senyalitzades.

D’altra banda, les prospeccions geotècniques i geofísiques a les zones on es farà la cimentació del que serà el nou Hospital han finalitzat després dels sondejos que s’han dut a terme aquesta setmana a la zona d’aparcament dels treballadors. Aquests dies també s’ha enllestit la nova rampa d’accés a l’heliport i s’ha iniciat el trasllat de serveis no assistencials, com els tallers de manteniment, modificant el circuit d’accés als magatzems generals.

Totes aquestes actuacions s’inclouen a la primera fase del projecte que té prevista la modificació de la urbanització per permetre la construcció del futur edifici i els treballs d’interconnexió del futur edifici amb l’edifici C.