L’ Onada d’agraïments de la Colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni arriba l’Hospital Joan XXIII

Ahir diumenge, 25 de setembre, la Colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Celoni, va visitar l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona en la seva campanya Onada d’agraïments pels principals hospitals de Catalunya. La colla gegantera, presidida pel Sr. Jordi Deumal, va ser rebuda pel cap de guàrdia, Dr. Alexis Guzmán, per la supervisora de guàrdia, Laura Rebollo, pel Mossèn Fort i per una representació de professionals que estaven treballant ahir diumenge.

 

 

L’objectiu d’aquesta colla és posar en valor i reconèixer la tasca del personal sanitari durant aquests anys de pandèmia, així com tota la feina que fan els professionals per tenir un sistema de salut públic de qualitat a Catalunya.

La colla va llegir un escrit d’agraïment i va fer entrega d’un detall expressant aquesta gratitud. Tot amenitzat pel ball del gengantó ‘Mau’ de Sant Celoni.

Després de fer parada a l’Hospital Universitari Joan XXIII, la colla es dirigeix avui dilluns cap a l’Hospital Comarcal d’Amposta i a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Demà farà parada a l’Hospital Sant Joan de Reus abans de visitar els centres sanitaris de la demarcació de Barcelona.