L’ICS Camp de Tarragona organitza una jornada per celebrar el Dia Mundial de la Gent Gran

Liderada per les Referents de Benestar Emocional i Comunitària dels Equips d’Atenció Primària Tàrraco, Jaume I i La Rambla.

Amb motiu del pròxim 1 d’octubre, Dia Mundial de la Gent Gran, l’ICS Camp de Tarragona celebrarà una jornada repleta d’activitats a la sala Green de la Tabacalera el pròxim dimecres, 28 de setembre. Tot un seguit d’actes, tallers i concursos oberts a la ciutadania i organitzat pels equips de salut comunitària del CAP Tarraco, del CAP Jaume I i del CAP La Rambla.

La trobada començarà a les 16.30 amb mentors digitals – joves que ensenyen a la gent gran sobre la utilització del WhatsApp – i amb una exposició dels dibuixos presentats al concurs infantil “El meu avi és un superheroi. La meva àvia és una superheroïna”. Tot seguit, les dietistes conduiran un taller d’alimentació saludable per als participants.

A partir de les 18 hores hi haurà una ballada de sardanes, organitzada per La Casa del Mar. A continuació, es presentarà el vídeo “La gent gran: anys d’experiència i vivències” amb posterior col·loqui en què intervindran les usuàries que protagonitzen el vídeo.

La jornada culminarà amb el tast de truites del “Concurs de truites” i amb el lliurament de diplomes es clourà la jornada.