La Unitat Neonatal de l’hospital celebra un concurs fotogràfic d’alletament matern

Amb motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, la Unitat Neonatal de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona celebra un concurs de fotografia sobre l’alletament matern.

La Lactància Materna és un procés biocultural que es transmet de generació en generació. La pèrdua de la cultura social de la lactància materna és el que sovint dificulta a les mares la decisió d’alletar.

En els dos últims anys, a més, la pandèmia COVID ha suposat una major dificultat per trobar tallers i grups de mares on compartir dubtes, sensacions i experiències al voltant de l’alletament, cosa ha repercutit negativament en la instauració i la durada de l’alletament.

Aquest concurs té com a objectiu normalitzar la imatge de la dona alletant, mostrant l’art de la lactància a la societat mitjançant la fotografia.

Bases del concurs

Participació

Qualsevol persona major d’edat, sempre que concursi amb fotografies inèdites i no presentades a altres concursos.

Tema

Les fotografies hauran de mostrar imatges de lactància materna, amb mares alletant als seus fills o filles, en situacions de la vida quotidiana.

Terminis

Podeu presentar les fotografies del 3 al 14 d’octubre (fins mitja nit), enviant-les al correu electrònic concurslm.hj23.ics@gencat.cat.

Presentació de les fotografies

Les fotografies s’han d’enviar en format digital jpg, amb un mida màxima de 5 MB  i una resolució de 300 ppp cadascuna.

L’organització es reserva el dret de no acceptar aquelles fotografies que no acompleixin amb les bases del concurs o els  requisits tècnics exigits.

Cada participant podrà presentar un màxim de 4 fotografies.

Jurat

El Jurat està format per personal del Servei de Pediatria.

Resolució del jurat

Es lliurarà un premi, obsequi de la marca ‘Recuerdos con Alma’, a la foto guanyadora. El premi es publicarà a la intranet i la web de l’Hospital Joan XXIII, així com a les seves xarxes socials, i s’avisarà personalment a la persona guanyadora.

Drets i acceptació de les bases

La participació del concurs suposa l’acceptació de totes i cadascuna de les  bases del concurs i la decisió del jurat.

Formulari de participació i tramesa de fotografies

Heu d’omplir totes les dades del formulari que trobareu adjunt i enviar-lo juntament amb les fotografies.

  1. Envieu les vostres fotografies en format digital jpg, amb un màxim de 5 MB i una resolució de 300 ppp cadascuna a concurslm.hj23.ics@gencat.cat
  1. Cada arxiu fotogràfic ha d’estar nomenat amb el títol de la fotografia.
  1. És imprescindible per participar al concurs signar el consentiment de drets d’imatge tant d’adults com de menors .