L’Hospital Joan XXIII rep el premi TOP20 en Gestió Hospitalària Global 2022

També han assolit el premi TOP20 l’Àrea del Sistema Nerviós i l’Àrea de Ronyó i Vies Urinàries.

L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha estat reconegut en la categoria Gestió Hospitalària Global dels premis Hospitals TOP 20 d’enguany, en un acte celebrat a Madrid, el dimarts 29 de novembre. L’hospital també van assolir les distincions l’Àrea del Sistema Nerviós i l’Àrea de Ronyó i Vies Urinàries. En representació de l’Hospital Universitari Joan XXIII va recollir els guardons el director d’Infermeria de l’hospital, Jesús Esteve.

Els premis Hospitals TOP 20 formen part d’un programa d’avaluació d’hospitals basat en indicadors objectius obtinguts a partir de les dades que es registren habitualment. Els guardons els entrega la companyia de serveis d’informació sanitària IQVIA.

Aquests reconeixements suposen una distinció rellevant tant per al propi centre com per a tots els seus professionals i avalen el compromís de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona en la millora contínua de la qualitat, la seguretat del pacient i la gestió eficient.