Els personatges de Port Aventura visiten un any més per Nadal els infants ingressats a l’Hospital Joan XXIII

El Coco i Abby Cadabby han obsequiat el peluix de Woody als nens i nenes ingressats al centre hospitalari.

Continuant amb la tradició nadalenca de la Fundació PortAventura, els personatges Coco i Abby Cadabby han inaugurat el calendari de visites institucionals a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Coco i Abby han passat una estona amb els infants ingressats a la planta de Pediatria, a la UCI Pediàtrica i Neonatal, a la planta de Maternitat i a les Urgències Pediàtriques de l’Hospital.

Els personatges han aconseguit que els infants ingressats i les seves famílies passin una bona estona, i els han obsequiat amb un peluix de Woody “Pájaro loco” i amb mil desitjos de millora. La delegació de la Fundació PortAventura ha estat rebuda per representants de la Direcció de l’Hospital i del Servei de Pediatria.

L’Hospital Joan XXIII rebrà més visites tant els dies previs a les festes de Nadal com els dies festius. El calendari de visites és el següent:

Dilluns 2 de gener, l’associació sense ànim de lucre Mi Héroe, que col·labora habitualment amb l’Hospital Joan XXIII, portarà joguines als infants ingressats.

Dimarts 3 de gener, representants de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet i l’empresa Dow, juntament amb el primer equip de futbol de la Pobla, visitaran els infants ingressats a l’Hospital.

Dijous 5 de gener, el Parc de Bombers de Tarragona visitarà els nens i nenes ingressats al centre hospitalari.

El mateix 5 de gener, l’associació de pallassos d’hospitals voluntaris Salut i Clowns visitarà els infants per amenitzar la seva estada i donar-los un obsequi.

A més, el Club Gimnàstic de Tarragona farà la seva visita anual, per aquestes dates al voltant de Reis, per entregar obsequis del club als nens i nenes ingressats a l’Hospital Joan XXIII.