COM ARRIBAR

Transport Públic Urbà

L’Hospital Universitari Joan XXIII està situat al Carrer Doctor Mallafré Guasch de Tarragona.

Per arribar a l’hospital des del centre de la ciutat, seguiu la Rambla del President Francesc Macià, tot sortint des de la Plaça Imperial Tarraco fins a la rotonda de la que surt el carrer de l’hospital.

Si veniu de fora de la ciutat de Tarragona, la millor ruta per arribar-hi és a través de la Carretera Nacional 240 i l’Autovia del Mediterrani, agafant direcció Tarragona–centre. Abans d’entrar a la ciutat podreu visualitzar i distingir perfectament l’hospital per la seva cúpula triangular.

Com arribar-hi amb autobús:

Per a informació sobre rutes i horaris consulteu:

EMT

Aparcament de vehicles

Dins del recinte del Parc Sanitari Joan XXIII hi ha places d’aparcament reservades per a persones amb disminució amb la seva corresponent targeta identificativa, i places reservades a vehicles sanitaris. Els cotxes particulars no poden estacionar dins del recinte.

Els estacionaments públics actuals, amb l’entrada ubicada pel carrer Guillem Oliver (davant del col·legi Tarragona, darrere del Parc Sanitari), tenen capacitat per a 283 vehicles (usuaris) i 256 vehicles (personal de l’ICS), els dos regulats per barreres i en règim de pagament.

Davant de l’hospital, amb entrada pel carrer Doctor Mallafré, hi ha un altre aparcament subterrani de pagament de titularitat municipal.