PROCÉS AMBULATORI

El procés ambulatori es pot dur a terme a l'àrea de Consultes externes, de Gabinets d'exploració i a l'Hospital de dia.

Com accedir a les Consultes Externes?

Podeu accedir a l’Àrea de Consultes Externes per les següents vies: A través del vostre metge de capçalera o especialista,  a través del Servei d’Urgències.
Una vegada vostè ha estat atès al Servei d’Urgències de l’Hospital, i si el metge ho indica, se us programarà una visita a Consultes Externes.  A través de l’Àrea d’Hospitalització, en el moment de l’alta hospitalària es concertarà una propera visita a Consultes Externes, per tal de fer el seguiment del vostre procés.

Quins documents son necessaris?

Si pertanyeu a la Seguretat Social és imprescindible que porteu la Targeta d'Identificació Sanitària (TIS) per poder-vos visitar. Si pertanyeu a alguna mútua, és necessària la conformitat d’aquesta per poder realitzar la visita programada.

És convenient que si teniu documents que facin referència a malalties patides els aporteu al moment de la visita.

Què heu de fer?

Les Consultes Externes estan situades dins el Parc Sanitari Joan XXIII, Edif. A,B,D i F, al CAP Torreforta i CAP Rambla Nova (consultes de Pediatria). Quan arribeu a l'àrea  de consultes externes on esteu citats, és imprescindible passar pels taulells d'admissió de pacients i ensenyar la seva Targeta d'Identificació Sanitària (TIS) per tal que el personal administratiu confirmi la vostra arribada i realitzi l'admissió de la visita als sistemes informàtics de l'hospital.

Citacions, canvis i anul·lacions de visites:

Consultes de l'Hospital Joan XXIII:
977295835 / 977295836
Consultes del CAP Torreforta:
977548088

Canvis i anul·lacions:

Adreça electrònica: citacions.hj23.ics@gencat.cat

Atenció telefònica: de dill. a div. de 8:00 a 18:00 h.

Atenció personalitzada:

Al taulell de l'edifici D
Tot l'any de 8:00 a 21:00h

Oferta de serveis

L’Hospital posa a la vostra disposició el Servei de Consultes Externes per atendre les següents especialitats:

Al·lergologia, Anestèsia i Reanimació, Clínica del Dolor, Banc de Sang, Laboratori, Cardiologia, Cirurgia General i digestiva, Cirurgia Maxil·lofacial, Cirurgia Pediàtrica, Cirurgia Toràcica, Cirurgia Vascular, Dermatologia, Diagnòstic per la Imatge. Digestiu, Endocrinologia, Medicina Interna, Medicina Física i Rehabilitació, Nefrologia, Neurocirurgia, Neurologia, Neurofisiologia, Oftalmologia, Otorinolaringologia, Pediatria, Pneumologia, Reumatologia, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Urologia, Hematologia, Ginecologia i Obstetrícia

Gabinets i proves complementàries

Gabinet de Neurofisiologia clínica, Gabinet de Pneumologia, Gabinet d’Oftalmologia, Gabinet d’Endoscòpia Digestiva, Gabinet Obstètric i Ecografia Ginecològica, Gabinet Vascular, Gabinet Urològic, Gabinet d’Anatomia Patològica, Gabinet de Cirurgia General i Digestiva, Gabinet de Cardiologia, Gabinet de ORL (audiometries, proves vestibulars, estroboscopies, rinomanometries), Gabinet de Medicina Interna (Capil·laroscopies), Gabinet de Dermatologia (PUVA, proves epicutànies, terapia fotodinamica), Gabinet de Reumatologia (ecografia articular), Gabinet de Nefrologia (ecografia nefrològica), Gabinet de Clínica del dolor (Infiltracions), Gabinet d’Al·lèrgia (Proves cutànies), Gabinet de Pediatria, Gabinet Hematologia (biospies i puncions)

 CAP Torreforta  Consultes Externes les següents especialitats:

Traumatologia, Neurologia, Digestiu, Reumatologia, Oftalmologia, Otorinolaringologia, Urologia, Cirurgia, Dermatologia,  Pneumologia