LACTÀNCIA MATERNA HOSPITAL JOAN XXIII:
II Concurs de fotografia 2017

GUANYADORES DEL CONCURS 2017

PRIMER PREMI: Maria Robledo  Ramos

SEGON PREMI: Beatriz Ayala Garcia

 

 

La Lactància Materna és un procés biocultural que es transmet de generació en generació. La pèrdua de la cultura social de la lactància materna es  el que sovint dificulta a les mares la decisió d’alletar.

El concurs té com a objectiu normalizar la imatge de la dona alletant, mostrant l’art de la lactància a la societat a través de la fotografía.

 

BASES DEL CONCURS

Participació

Qualsevol persona major d’edat, sempre i quan concursi amb fotografíes inèdites i no presentades a altres concursos.

Tema

Les fotografies hauran de mostrar imatges de lactància materna, amb  mares alletant als seus fills o filles, en situacions de la vida quotidiana.

Termini de temps

Participaran les  fotografies rebudes per correu postal fins el día 19 novembre a las 24:00.

Presentació de les  fotografíes

Les fotografies s’enviaran en format digital jpg, amb un tamany màxim de 5 MB i una resolució de 300 ppp cadascuna.
Es condició indispensable per participar enviar les fotografies impreses en paper fotogràfic en tamany 20×25. No s’ha d’escriure res a les fotografies impreses ni ha d’aparèixer cap nom, marca, ni data a la cara anterior.

L’organització descartarà totes aquelles fotografies que no acompleixin amb els requisits tècnics exigits.

Cada participant podrà presentar un màxim de 4 fotografies.

Bases del concurs en format PDF
 

Jurat

El Jurat està format per personalitats del món  de la fotografia, publicitat i per personal sanitari.

Premis

Els premis es publicaran a la web de l’hospital JoanXXIII i mitjans de comunicació. Es faran publics al llarg de la Jornada d’Alletament matern del dia 25 de novembre de 2017. L’organització contactarà personalment amb tots els guanyadors. Els premis els lliurarà la Sra Montserrat Carreras, vocal de llevadores del Col.legi d’Infermeria de Tarragona.

Drets i acceptació de les bases

La participació del concurs suposa l’acceptació de totes i cadascuna de les bases del concurs i decisió del jurat.

Per participar cal complir els següents requisits:

  • Omplir el formulari de participació amb les seves dades i adjuntar les fotografíes en format digital jpg, amb un màxim de 5 MB, i una resolució de 300 ppp cadascuna a concurslm.hj23.ics@gencat.cat.
  • Enviar les fotografies en paper fotogràfic de tamany 20×25 i el Document de Consentiment Informat de Drets d’Imatge de Menors especificant CONCURS LACTANCIA a la següent adressa postal C/Dr Mallafré Guasch num 4 CP43007 o es pot portar el sobre al taulell d’Atenció al Ciutadà de l’Hospital Universitari Joan XXIII.

És imprescindible per a la participació al concurs signar el consentiment de cessió a l’Institut Català de la Salut dels drets d’imatges de menors i adults que surten a les fotografíes