L’edifici es va construir l’any 2019 com a nau logística i actualment s’ha adequat amb sales de formació, sales d’informàtica, sales de reunions i biblioteca.

L’Hospital Joan XXIII estrena la nova Àrea de Gestió del Coneixement, ubicada al nou edifici I del Parc Sanitari Joan XXIII. Aquest edifici es va construir l’any 2019 com a nau logística i s’ha adequat amb sales de formació, sales d’informàtica, sales de reunions i biblioteca.

Concretament, a la planta baixa, hi ha tres aules de formació amb un disseny polivalent que permet adaptar-les a les necessitats de cada activitat i convertir-les en dos espais o en un d’únic com a sala d’actes. Aquestes aules disposen dels equipaments tecnològics necessaris per al bon desenvolupament de les activitats que s’hi duguin a terme, com la Jornada Datathon, que ha organitzat el Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Joan XXIII i que hi té lloc avui, 10 de novembre.

A la primera planta hi ha la biblioteca, que disposa de 36 punts de lectura equipats per treballar amb dispositius mòbils i sis punts amb equipament informàtic fix. També hi ha l’aula d’informàtica —d’ús compartit per a la formació i la biblioteca— amb una capacitat per a 13 persones. Dins de la biblioteca hi ha dues sales de treball equipades tecnològicament per a 10 persones cadascuna.

El nous espais tenen una superfície general de 616,08 m2, repartits en 313,04 m2 a la planta baixa i 313,04 m2 a la primera planta.

Des de l’Àrea de Gestió del Coneixement s’inicia aquesta nova etapa amb optimisme i amb l’afany de seguir donant el millor servei als professionals i de col·laborar i ajudar en els processos de gestió i creació del coneixement. En definitiva, vol contribuir a aconseguir la missió i els objectius de les institucions sanitàries a les quals dona servei.