Treballa amb nosaltres

L’Institut Català de la Salut (ICS) és l’empresa pública de serveis de salut més gran de Catalunya i presta atenció sanitària a milions d’usuaris de tot el territori. La Gerència Territorial ICS Camp de Tarragona proporciona atenció sanitària especialitzada als ciutadans de la demarcació a través de l’Hospital Universitari Joan XXIII, i assistència primària a través de 22 Àrees Bàsiques de Salut i 70 consultoris. L’ICS Camp de Tarragona està format per un equip humà de més de 3.000 professionals.

Accés a l’oferta laboral de l’ICS

Si desitgeu formar part del nostre equip, us adjuntem l’enllaç web on inscriure’s a la borsa de treball i una guia pràctica per donar-se d’alta. Recomanem utilitzar el navegador Internet Explorer o Microsoft Edge per fer-se d’alta de nou usuari a la borsa de treball.

Alta nou usuari
a la borsa de treball

Guia pràctica
per donar-se d’alta

Instruccions per obrir l’aplicació des del Microsoft Edge

A continuació, us animem a que feu click al banner “Treballeu a l’ICS” si voleu cercar les diferents ofertes de treball que té l’Institut Català de la Salut:

Ademés us adjuntem les instruccions on s’explica tot el procés de presentació de la documentació i els mèrits per a la borsa de treballs, com també el formulari de presentacions successives de mèrits originals per a la borsa de treball.

Instruccions per la
presentació de documentació

Formulari de presentacions
successives

  

Contacta