Com accedir a l’hospital

Transport públic

Fins al Parc Sanitari Joan XXIII s’hi pot arribar utilitzant alguna de les diferents línies d’autobusos que disposa l’Empresa Municipal de Transports públics de Tarragona. Clicant al següent bàner trobareu tota la informació relacionada amb l’EMT i els seus recorreguts i horaris per arribar, tant a l’Hospital com als diferents centres d’atenció primària del Camp de Tarragona:

Aparcament de vehicles

Si veniu de fora de la ciutat de Tarragona amb vehicle propi, la millor ruta per arribar-hi és a través de la Carretera Nacional 240 i l’Autovia del Mediterrani, agafant direcció Tarragona–centre.

Dins del recinte del Parc Sanitari Joan XXIII hi ha places d’aparcament reservades per a persones amb disminució amb la seva corresponent targeta identificativa, i places reservades a vehicles sanitaris. Els cotxes particulars no poden estacionar dins del recinte.

Els estacionaments públics actuals, amb l’entrada ubicada pel carrer Guillem Oliver (davant del col·legi Tarragona, darrere del Parc Sanitari), tenen capacitat per a 283 vehicles (usuaris) i 256 vehicles (personal de l’ICS), els dos regulats per barreres i en règim de pagament.

Davant de l’hospital, amb entrada pel carrer Doctor Mallafré, hi ha un altre aparcament subterrani de pagament de titularitat municipal.