El passat 4 de maig, la CAMFiC va organitzar la III Jornada de Recerca de les Unitats Docents de Catalunya a càrrec de la CAMFIC, on es presenten els millors treballs de recerca dels residents que finalitzen l’especialitat de tot Catalunya.

La Dra. Verònica Torras, R4 del CAP Torreforta, va guanyar el 1er premi i va aconseguir una beca doctoral amb el treball: IMPACTE DE LA PCV13 EN EL CALENDARI DE LA VACUNACIÓ INFANTIL,EN LA INCIDENCIA I MORTALITAT PER NEUMONIA EN ADULTS.

A més, la Dra. Mariona Capdevila, el Dr. Pere Constant, la Dra. Sandra Gomez i el Dr. Joseu Suárez, van aconseguir el 3er premi amb el treball: ESTUDI DE L’ASSOCIACIÓ DE L’ESTEATOSI HEPÀTICA NO ENÒLICA I EL DESENVOLUPAMENT DE DIABETES MELLITUS.

Cal remarcar l’alt nivell de la recerca dels residents de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària del Camp de Tarragona que, en les tres darreres edicions, han assolit el 1er premi, també gràcies a la col·laboració que la Unitat de Suport a la Recerca dona a l’Atenció Primària a l’ICS Camp de Tarragona.

ResidentsTarragonaRecercaUUDDCatalunyaMaig2023  PrimerPremiRecercaUUDDCatalunyaMaig2023