Els dies 3, 10, 17, i 24 d’octubre, i 7, 14, 21 i 28 de novembre de 2023, de 15.00 a 17.30 hores, tindrà lloc a l’Àrea de Gestió del Coneixement del Parc Sanitari Joan XXIII, el curs presencial Actualització en el diagnòstic i tractament multidisciplinari del càncer de mama.

Organitzat per l’Uniat de Patologia Mamària del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia amb la col·laboració del Departament de Formació Continuada de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, el curs pretén actualitzar el diagnòstic i tractament multidisciplinari del càncer de mama i difondre i posar en coneixement noves estratègies transversals i compartides de processos assistencials.

Aquest curs es farà en format presencial. L’aforament previst és per 50 inscrits. Cada activitat programada tindrà una durada de 150 minuts. Els primers 5 minuts es dedicaran a una introducció a l’activitat del dia i dels ponents. A continuació, 25 minuts per a cada exposició teòrica. Els següents 45 minuts de l’activitat es dedicaran a la presentació de casos clínics que recullin els aspectes rellevants tractats en l’activitat i es promourà la discussió i el diàleg bidireccional entre l’alumnat i els docents per resoldre dubtes o aspectes que no hagin quedat prou clars durant l’exposició.

Podeu realitzar la INSCRIPCIÓ en aquest enllaç.