El Servei de Medicina Interna i el Servei d’Endocrinologia, amb la col·laboració del Departament de Formació Continuada de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, celebren un curs presencial sobre nous avenços en el risc cardiovascular. Adreçat a facultatius especialistes, el curs serà a l’Aula B de l’Edifici I del Parc Sanitari Joan XXIII i constarà de 6 hores: dimecres 25 i dijous 26 d’octubre de 16 h a 19:30 h.

Els continguts que tractaran els internistes i endocrinòlegs són la dislipèmia, la hipertensió arterial, la diabetis mellitus i la malaltia metabòlica com a factors de risc cardiovascular.

L’activitat formativa es desenvoluparà mitjançant sessions magistrals per part dels ponents amb utilització de casos clínics pràctics durant la presentació per aconseguir transmetre els punts claus per aplicar posteriorment a la pràctica clínica. Al final de cada sessió hi haurà un temps, d’almenys 15 minuts, per debatre entre el ponent i els participants i poder aclarir qualsevol dubte, i es deixaran els enllaços per poder accedir als principals articles emprats pels ponents.

Inscripcions obertes fins al 10 d’octubre de 2023 a l’enllaç: https://forms.office.com/e/08pAi6uyHJ 

Per a més informació poseu-vos en contacte amb:
Àrea de Gestió del Coneixement – Departament de Formació Continuada
Edifici I | Telèfon 977295829 | a/e fcontinuada.hj23.ics@gencat.cat