El Servei de Neurologia de l’Hospital Joan XXIII organitza dijous 28 de setembre la “Jornada sobre l’Alzheimer. Un enfocament integral per a professionals i famílies”.

La jornada tindrà lloc a l’Àrea de Gestió del Coneixement (edifici I) del Parc Sanitari Joan XXIII. Orientada tant a professionals com a familiars de pacients afectats per l’Alzheimer, donarà l’oportunitat d’aprofundir en la comprensió i l’atenció d’aquesta malaltia neurodegenerativa. Durant la jornada s’exploraran les diferents àrees d’interès relacionades amb l’Alzheimer i altres síndromes neurodegeneratius, amb l’objectiu de donar eines i coneixements essencials per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia i per a les seves famílies.

La jornada abordarà temes com la prevenció de la demència, l’estimulació cognitiva, la síndrome de la persona cuidadora cansada, pautes de convivència i maneig conductual, la importància del treball social i les ajudes de la dependència, i les darreres actualitzacions en investigació i el futur de la malaltia i els seus tractaments.

La jornada és oberta a tothom i no requereix inscripció.