L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona va acollir amb èxit la primera edició del programa “Recuperació Intensificada en Cirurgia (RIC)“, aquest dimarts 23 de gener. Aquest programa innovador, liderat per la Sra. Mai Lahoz, Infermera de Pràctica Avançada, busca aplicar estratègies pre, intra i postoperatòries per minimitzar l’estrès quirúrgic i fomentar la recuperació precoç dels pacients sotmesos a intervencions quirúrgiques.

Amb la participació activa de referents professionals de cada àrea del procés quirúrgic a l’HJ23, aquesta primera edició ha estat tot un èxit amb una assistència destacada de més de 200 professionals. Aquests experts han compartit coneixements i experiències per garantir una formació completa i adaptada a les necessitats dels pacients.

Les dues sessions realitzades el 23 de gener han marcat un punt de partida exitós pel programa RIC. Amb el propòsit de continuar aquesta iniciativa amb èxit, estan programades més edicions per al 29 de gener i l’1 de febrer. Aquest compromís continu del personal de l’hospital reafirma la voluntat de proporcionar la millor atenció possible als pacients quirúrgics mitjançant pràctiques i procediments actualitzats. La participació activa i l’intercanvi de coneixements destaquen la dedicació dels professionals a l’excel·lència assistencial i la millora contínua.

    IMG_1906   IMG_1899