L’Hospital Universitari Joan XXIII ha estat premiat en les categories “Àrea de la Dona” i “Àrea del Ronyó i de les Vies Urinàries”.

El passat dimarts 24 d’octubre es va celebrar, a Madrid, la XXIV edició dels Premis TOP 20 de l’IQVIA amb un rècord de participació de 185 hospitals, el 57 % dels quals són públics i el 43 %, privats. La comunitat autònoma més reconeguda va ser Catalunya, amb 27 premis, seguida de Madrid amb 22 i València amb 9.

Es va premiar l’Hospital Universitari Joan XXIII en les categories “Àrea de la Dona”, per la feina i organització del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia, que lidera la Dra. Miriam de la Flor, i “Àrea del Ronyó i de les Vies Urinàries”, per la feina i organització del Servei d’Urologia, que lidera el Dr. Josep Segarra. En representació de l’Hospital Joan XXIII va recollir els dos premis la directora mèdica del centre, la Dra. Ione Montalvo.

Els premis TOP 20 Hospitals formen part d’un programa d’avaluació d’hospitals basat en indicadors objectius obtinguts a partir de les dades que es registren habitualment. La companyia de serveis d’informació sanitària IQVIA és qui lliura els guardons.

Aquests reconeixements suposen una distinció rellevant tant per al mateix centre com per a tots els seus professionals i avalen el compromís de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona per millorar, de manera continuada, la qualitat, la seguretat del pacient i la gestió eficient.

27