La Dra. Teresa Auguet, mossèn Xavier Fort, la Unitat d’Ictus de l’Hospital Joan XXIII i el Centre Diagnòstic per la Imatge Tarragona han estat guardonats en la primera edició dels Premis COMT Antonius Musa.

L’espai de memòria, després de rebre un gran nombre de candidatures, va seleccionar els guardonats, que van ser ratificats per la Junta de Govern del COMT:

  • La Dra. Teresa Auguet Quintanilla, cap de Medicina Interna de l’Hospital Joan XXIII, ha rebut la Distinció Sants Cosme i Damià, màxima distinció prevista per a metges col·legiats del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona.
  • Mossén Xavier Fort Subirats ha rebut la Distinció Col·legiat d’Honor, per a persones que no pertanyen a professions de l’àmbit sanitari o relacionades amb aquest món, s’hagin significat per una trajectòria professional a favor dels interessos de la salut de la comunitat.
  • La Unitat d’ICTUS Hospital universitari Joan XXIII ha rebut la Distinció Equip assistencial multidisciplinari de l’any, altíssima distinció prevista per a equips assistencials multidisciplinaris. L’equip ha d’haver realitzat contribucions significatives en la promoció de la salut i el benestar de la comunitat.
  • El Centre Diagnòstic per la Imatge Tarragona ha rebut la Distinció Entitat col·legiada d’Honor, altíssima distinció prevista per a Organismes i Persones Jurídiques. L’entitat o persona jurídica ha d’haver dut a terme contribucions significatives en la promoció de la salut i el benestar de la comunitat.

Els premis es lliuraran el pròxim 1 de desembre a l’Aula Magna de la Facultat de lletres de la Universitat Rovira i Virgili.