El Servei de Neurologia de l’Hospital Universitari Joan XXIII us convida a participar en la caminada en commemoració del Dia Mundial de l’Ictus. Amb el lema “Caminem junts per l’ictus”, aquest esdeveniment vol crear consciència sobre la importància de la prevenció i l’atenció de l’ictus, una afecció que pateixen milers de persones d’arreu del món.

La caminada, que tindrà lloc el 12 de novembre al passeig Marítim de Salou, ofereix un recorregut de 3 km adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. No cal inscripció prèvia. Tothom està convidat a unir-se a aquesta iniciativa comunitària per aprendre més sobre l’ictus i com prevenir-lo.

A més del recorregut, la caminada, gaudirà d’actuacions musicals i l’entrega de material informatiu sobre l’ictus.

L’ictus és la principal causa de discapacitat adquirida, i s’estima que una de cada sis persones patirà un ictus en algun moment de les seves vides. Aquesta caminada vol posar èmfasi sobre la importància de la prevenció.

Us hi esperem! El 12 de novembre a les 11 del matí al passeig Marítim de Salou per caminar junts per la consciència i la prevenció de l’ictus.