Aquest dimarts 25 d’abril, l’Auditori de la Diputació de Tarragona ha acollit l’acte d’homenatge a les persones professionals jubilades l’any 2022 de la Gerència Territorial ICS Camp de Tarragona.

Una quarantena de professionals d’Atenció Primària i de l’Hospital Universitari Joan XXIII, acompanyades de familiars i amics, van gaudir de l’acte que va comptar amb la presència de tot l’equip directiu de la Gerència Territorial.

El director de Persones, Felipe Vallina, va obrir l’acte agraint la dedicació i el compromís amb la institució. El presentador i conductor de la gala, l’actor, Ray Borrell, va dinamitzar l’acte i el lliurament d’obsequis, intercalant actuacions musicals i gags, què van comptar amb la complicitat d’alguns dels homenatjats.

En representació de les persones jubilades van parlar la Dra. Neus Saún, en nom de l’Atenció Primària, i el Dr. Francesc Vidal, en nom de l’Hospital Joan XXIII, en ambdós discursos van fer referència a la seva trajectòria professional, incloent-hi alguns detalls personals i emotius, destacant la importància de treballar en el sistema de salut públic.

L’acte va finalitzar amb les paraules del Dr. Rafael Gracia, gerent territorial de l’ICS Camp de Tarragona, que es va dirigir als assistents donant-los les gràcies per la seva professionalitat i implicació durant els anys que han dedicat a la cura de les persones i en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania.

L’homenatge va cloure de forma entranyable immortalitzant el moment amb una foto de tots i totes les professionals amb l’equip directiu i els actors cantant.