L’esdeveniment s’ha emmarcat en la cloenda dels programes d’exercici físic de l’ICS Camp de Tarragona, “Anem a caminar” i “Pas a Pas”.

La regidora d’Esports, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes de l’Ajuntament de Tarragona, Maria Elisa Vedrina, ha dirigit unes paraules als assistents.

Més de 200 caminadors, pacients dels diferents Equips d’Atenció Primària (EAP) de l’ICS Camp de Tarragona, de Tarragona, Reus i Salou, s’han reunit avui a Tarragona per cloure els programes d’exercici físic “Anem a caminar”, de Tarragona, Salou i altres poblacions del territori, i el “Pas a Pas” de Reus. Els participants, després de sentir les paraules de la regidora d’Esports, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes de l’Ajuntament de Tarragona, Maria Elisa Vedrina, i de la directora assistencial de l’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona, Laura Palacios, han realitzat uns exercicis d’estiraments guiats per un tècnic en educació física de l’Ajuntament de Tarragona. Després, els caminadors han realitzat visites guiades a la capçalera del Circ i a l’Amfiteatre Romà. També ha fet acte de presència el gerent del Patronat Municipal d’Esport de Tarragona, Ramon Cuadrat.

   

Tots aquests participants són caminadors habituals dels diferents programes d’exercici físic implantats per tot el territori. Avui dijous, 6 de juny, han vingut a Tarragona els caminadors de l’Equip d’Atenció Primària Jaume I de Tarragona, l’EAP de Salou, l’EAP de Bonavista-La Canonja, l’EAP de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, els EAP Reus 1 i Reus 2 del CAP Sant Pere, els caminadors del barri Sant Josep Obrer de Reus, l’EAP Reus 3 del CAP Llibertat i l’EAP Reus 4 del CAP Horts de Miró, tots acompanyats pels seus referents professionals d’infermeria que acompanyen als caminadors habitualment i controlen el seu estat de salut.

    http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html